diplomski rad
Učinak izolata i hidrolizata proteina iz pogače konoplje na rast i oksidacijski stres normalnih i tumorskih stanica

Dominko, Tena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije

Citirajte ovaj rad

Dominko, T. (2020). Učinak izolata i hidrolizata proteina iz pogače konoplje na rast i oksidacijski stres normalnih i tumorskih stanica (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:725116

Dominko, Tena. "Učinak izolata i hidrolizata proteina iz pogače konoplje na rast i oksidacijski stres normalnih i tumorskih stanica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:725116

Dominko, Tena. "Učinak izolata i hidrolizata proteina iz pogače konoplje na rast i oksidacijski stres normalnih i tumorskih stanica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:725116

Dominko, T. (2020). 'Učinak izolata i hidrolizata proteina iz pogače konoplje na rast i oksidacijski stres normalnih i tumorskih stanica', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:725116

Dominko T. Učinak izolata i hidrolizata proteina iz pogače konoplje na rast i oksidacijski stres normalnih i tumorskih stanica [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:725116

T. Dominko, "Učinak izolata i hidrolizata proteina iz pogače konoplje na rast i oksidacijski stres normalnih i tumorskih stanica", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:725116

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.