Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za znanost o prehrani
Citirajte ovaj rad
Alić, M. (2020). Prehrambeni unos, kronično upalno stanje i udio masnog i mišićnog tkiva u studentica (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:565547
Alić, Mirela. "Prehrambeni unos, kronično upalno stanje i udio masnog i mišićnog tkiva u studentica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:565547
Alić, Mirela. "Prehrambeni unos, kronično upalno stanje i udio masnog i mišićnog tkiva u studentica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:565547
Alić, M. (2020). 'Prehrambeni unos, kronično upalno stanje i udio masnog i mišićnog tkiva u studentica', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:565547
Alić M. Prehrambeni unos, kronično upalno stanje i udio masnog i mišićnog tkiva u studentica [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 08.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:565547
M. Alić, "Prehrambeni unos, kronično upalno stanje i udio masnog i mišićnog tkiva u studentica", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:565547