Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad
Ivanković, M. (2020). Optimiranje uvjeta emulgiranja biološki aktivnih spojeva iz biljnih ekstrakata porijeklom iz porodice Lamiaceae (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:021428
Ivanković, Monika. "Optimiranje uvjeta emulgiranja biološki aktivnih spojeva iz biljnih ekstrakata porijeklom iz porodice Lamiaceae." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:021428
Ivanković, Monika. "Optimiranje uvjeta emulgiranja biološki aktivnih spojeva iz biljnih ekstrakata porijeklom iz porodice Lamiaceae." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:021428
Ivanković, M. (2020). 'Optimiranje uvjeta emulgiranja biološki aktivnih spojeva iz biljnih ekstrakata porijeklom iz porodice Lamiaceae', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:021428
Ivanković M. Optimiranje uvjeta emulgiranja biološki aktivnih spojeva iz biljnih ekstrakata porijeklom iz porodice Lamiaceae [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:021428
M. Ivanković, "Optimiranje uvjeta emulgiranja biološki aktivnih spojeva iz biljnih ekstrakata porijeklom iz porodice Lamiaceae", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:021428