diplomski rad
Kvaliteta određenih multiflornih vrsta meda iz sezone 2019.

Vidović Popek, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Vidović Popek, I. (2020). Kvaliteta određenih multiflornih vrsta meda iz sezone 2019. (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:288212

Vidović Popek, Ivana. "Kvaliteta određenih multiflornih vrsta meda iz sezone 2019.." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:288212

Vidović Popek, Ivana. "Kvaliteta određenih multiflornih vrsta meda iz sezone 2019.." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:288212

Vidović Popek, I. (2020). 'Kvaliteta određenih multiflornih vrsta meda iz sezone 2019.', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:288212

Vidović Popek I. Kvaliteta određenih multiflornih vrsta meda iz sezone 2019. [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:288212

I. Vidović Popek, "Kvaliteta određenih multiflornih vrsta meda iz sezone 2019.", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:288212

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.