Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina
Citirajte ovaj rad
Kaštelanac, D. (2019). Mineralne tvari kao parametar utvrđivanja autentičnosti vina (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182781
Kaštelanac, Dragica. "Mineralne tvari kao parametar utvrđivanja autentičnosti vina." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182781
Kaštelanac, Dragica. "Mineralne tvari kao parametar utvrđivanja autentičnosti vina." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182781
Kaštelanac, D. (2019). 'Mineralne tvari kao parametar utvrđivanja autentičnosti vina', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182781
Kaštelanac D. Mineralne tvari kao parametar utvrđivanja autentičnosti vina [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182781
D. Kaštelanac, "Mineralne tvari kao parametar utvrđivanja autentičnosti vina", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182781