Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese sušenja i praćenje stabilnosti biološki aktivnih spojeva
Citirajte ovaj rad
Vrančić, E. (2021). Optimiranje mikrovalovima potpomognute ekstrakcije polisaharida iz smeđe alge Cystoseira barbata (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:893320
Vrančić, Ema. "Optimiranje mikrovalovima potpomognute ekstrakcije polisaharida iz smeđe alge Cystoseira barbata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:893320
Vrančić, Ema. "Optimiranje mikrovalovima potpomognute ekstrakcije polisaharida iz smeđe alge Cystoseira barbata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:893320
Vrančić, E. (2021). 'Optimiranje mikrovalovima potpomognute ekstrakcije polisaharida iz smeđe alge Cystoseira barbata', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:893320
Vrančić E. Optimiranje mikrovalovima potpomognute ekstrakcije polisaharida iz smeđe alge Cystoseira barbata [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:893320
E. Vrančić, "Optimiranje mikrovalovima potpomognute ekstrakcije polisaharida iz smeđe alge Cystoseira barbata", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:893320