Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Bašić, M. (2014). Pročišćavanje kravljeg kolostruma kontaminiranog antibioticima te izdvajanje imunoglobulina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:710066
Bašić, Marijela. "Pročišćavanje kravljeg kolostruma kontaminiranog antibioticima te izdvajanje imunoglobulina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:710066
Bašić, Marijela. "Pročišćavanje kravljeg kolostruma kontaminiranog antibioticima te izdvajanje imunoglobulina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:710066
Bašić, M. (2014). 'Pročišćavanje kravljeg kolostruma kontaminiranog antibioticima te izdvajanje imunoglobulina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:710066
Bašić M. Pročišćavanje kravljeg kolostruma kontaminiranog antibioticima te izdvajanje imunoglobulina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:710066
M. Bašić, "Pročišćavanje kravljeg kolostruma kontaminiranog antibioticima te izdvajanje imunoglobulina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:710066