Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Brezjan, P. (2021). Primjena ekstrakcije potpomognute ultrazvukom za izolaciju fenolnih spojeva lovora (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:720825
Brezjan, Petra. "Primjena ekstrakcije potpomognute ultrazvukom za izolaciju fenolnih spojeva lovora." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:720825
Brezjan, Petra. "Primjena ekstrakcije potpomognute ultrazvukom za izolaciju fenolnih spojeva lovora." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:720825
Brezjan, P. (2021). 'Primjena ekstrakcije potpomognute ultrazvukom za izolaciju fenolnih spojeva lovora', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 11.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:720825
Brezjan P. Primjena ekstrakcije potpomognute ultrazvukom za izolaciju fenolnih spojeva lovora [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 11.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:720825
P. Brezjan, "Primjena ekstrakcije potpomognute ultrazvukom za izolaciju fenolnih spojeva lovora", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:720825