završni rad
Karakterizacija sastava i svojstava polutvrdog sira obogaćenog cvjetnom peludi

Vukelić, Maja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Vukelić, M. (2021). Karakterizacija sastava i svojstava polutvrdog sira obogaćenog cvjetnom peludi (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:467938

Vukelić, Maja. "Karakterizacija sastava i svojstava polutvrdog sira obogaćenog cvjetnom peludi." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:467938

Vukelić, Maja. "Karakterizacija sastava i svojstava polutvrdog sira obogaćenog cvjetnom peludi." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:467938

Vukelić, M. (2021). 'Karakterizacija sastava i svojstava polutvrdog sira obogaćenog cvjetnom peludi', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:467938

Vukelić M. Karakterizacija sastava i svojstava polutvrdog sira obogaćenog cvjetnom peludi [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:467938

M. Vukelić, "Karakterizacija sastava i svojstava polutvrdog sira obogaćenog cvjetnom peludi", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:467938

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.