Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Leko, L. (2021). Antimikrobno djelovanje bakterijskih sojeva izoliranih iz majčinog mlijeka (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:684102
Leko, Lucija. "Antimikrobno djelovanje bakterijskih sojeva izoliranih iz majčinog mlijeka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:684102
Leko, Lucija. "Antimikrobno djelovanje bakterijskih sojeva izoliranih iz majčinog mlijeka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:684102
Leko, L. (2021). 'Antimikrobno djelovanje bakterijskih sojeva izoliranih iz majčinog mlijeka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:684102
Leko L. Antimikrobno djelovanje bakterijskih sojeva izoliranih iz majčinog mlijeka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:684102
L. Leko, "Antimikrobno djelovanje bakterijskih sojeva izoliranih iz majčinog mlijeka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:684102