Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad
Milardović, A. (2021). Antioksidativni potencijal probiotičke bakterije L. plantarum S1 (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:576540
Milardović, Ana. "Antioksidativni potencijal probiotičke bakterije L. plantarum S1." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:576540
Milardović, Ana. "Antioksidativni potencijal probiotičke bakterije L. plantarum S1." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:576540
Milardović, A. (2021). 'Antioksidativni potencijal probiotičke bakterije L. plantarum S1', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:576540
Milardović A. Antioksidativni potencijal probiotičke bakterije L. plantarum S1 [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:576540
A. Milardović, "Antioksidativni potencijal probiotičke bakterije L. plantarum S1", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:576540