Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica
Citirajte ovaj rad
Novak, M. (2021). Instrumentalno određivanje svojstava teksture čajnog peciva tijekom skladištenja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:020692
Novak, Martina. "Instrumentalno određivanje svojstava teksture čajnog peciva tijekom skladištenja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:020692
Novak, Martina. "Instrumentalno određivanje svojstava teksture čajnog peciva tijekom skladištenja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:020692
Novak, M. (2021). 'Instrumentalno određivanje svojstava teksture čajnog peciva tijekom skladištenja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:020692
Novak M. Instrumentalno određivanje svojstava teksture čajnog peciva tijekom skladištenja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:020692
M. Novak, "Instrumentalno određivanje svojstava teksture čajnog peciva tijekom skladištenja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:020692