Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Bartulović, K. (2014). Određivanje ostataka gentamicina u hrani životinjskog podrijetla (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:641438
Bartulović, Katarina. "Određivanje ostataka gentamicina u hrani životinjskog podrijetla." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:641438
Bartulović, Katarina. "Određivanje ostataka gentamicina u hrani životinjskog podrijetla." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:641438
Bartulović, K. (2014). 'Određivanje ostataka gentamicina u hrani životinjskog podrijetla', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:641438
Bartulović K. Određivanje ostataka gentamicina u hrani životinjskog podrijetla [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:641438
K. Bartulović, "Određivanje ostataka gentamicina u hrani životinjskog podrijetla", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:641438