diplomski rad
Određivanje ostataka gentamicina u hrani životinjskog podrijetla

Katarina Bartulović (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad...

Bartulović, K. (2014). Određivanje ostataka gentamicina u hrani životinjskog podrijetla (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:641438

Bartulović, Katarina. "Određivanje ostataka gentamicina u hrani životinjskog podrijetla." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:641438

Bartulović, Katarina. "Određivanje ostataka gentamicina u hrani životinjskog podrijetla." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:641438

Bartulović, K. (2014). 'Određivanje ostataka gentamicina u hrani životinjskog podrijetla', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:641438

Bartulović K. Određivanje ostataka gentamicina u hrani životinjskog podrijetla [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:641438

K. Bartulović, "Određivanje ostataka gentamicina u hrani životinjskog podrijetla", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:641438