Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad
Moslavac, M. (2021). Utjecaj kultivara i geografskog porijekla na udjel i sastav sterola u bučinom ulju (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:012000
Moslavac, Marija. "Utjecaj kultivara i geografskog porijekla na udjel i sastav sterola u bučinom ulju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:012000
Moslavac, Marija. "Utjecaj kultivara i geografskog porijekla na udjel i sastav sterola u bučinom ulju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:012000
Moslavac, M. (2021). 'Utjecaj kultivara i geografskog porijekla na udjel i sastav sterola u bučinom ulju', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:012000
Moslavac M. Utjecaj kultivara i geografskog porijekla na udjel i sastav sterola u bučinom ulju [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:012000
M. Moslavac, "Utjecaj kultivara i geografskog porijekla na udjel i sastav sterola u bučinom ulju", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:012000