završni rad
Utjecaj procesiranja na alergene biljnog podrijetla

Josipa Kolarić (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za toksikologiju
Citirajte ovaj rad...

Kolarić, J. (2014). Utjecaj procesiranja na alergene biljnog podrijetla (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:020099

Kolarić, Josipa. "Utjecaj procesiranja na alergene biljnog podrijetla." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:020099

Kolarić, Josipa. "Utjecaj procesiranja na alergene biljnog podrijetla." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:020099

Kolarić, J. (2014). 'Utjecaj procesiranja na alergene biljnog podrijetla', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:020099

Kolarić J. Utjecaj procesiranja na alergene biljnog podrijetla [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:020099

J. Kolarić, "Utjecaj procesiranja na alergene biljnog podrijetla", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:020099