Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za znanost o prehrani
Citirajte ovaj rad
Hasanović, J. (2015). Pregled analitičkih podataka za nenutritivne komponente hrane biljnog podrijetla (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:824922
Hasanović, Jasmina. "Pregled analitičkih podataka za nenutritivne komponente hrane biljnog podrijetla." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:824922
Hasanović, Jasmina. "Pregled analitičkih podataka za nenutritivne komponente hrane biljnog podrijetla." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:824922
Hasanović, J. (2015). 'Pregled analitičkih podataka za nenutritivne komponente hrane biljnog podrijetla', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:824922
Hasanović J. Pregled analitičkih podataka za nenutritivne komponente hrane biljnog podrijetla [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:824922
J. Hasanović, "Pregled analitičkih podataka za nenutritivne komponente hrane biljnog podrijetla", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:824922