Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za znanost o prehrani
Citirajte ovaj rad
Bejić, A. (2021). Procjena unosa komponenata mediteranske prehrane u studentica s obzirom na udio masnog tkiva u tijelu (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:621815
Bejić, Anamarija. "Procjena unosa komponenata mediteranske prehrane u studentica s obzirom na udio masnog tkiva u tijelu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:621815
Bejić, Anamarija. "Procjena unosa komponenata mediteranske prehrane u studentica s obzirom na udio masnog tkiva u tijelu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:621815
Bejić, A. (2021). 'Procjena unosa komponenata mediteranske prehrane u studentica s obzirom na udio masnog tkiva u tijelu', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:621815
Bejić A. Procjena unosa komponenata mediteranske prehrane u studentica s obzirom na udio masnog tkiva u tijelu [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:621815
A. Bejić, "Procjena unosa komponenata mediteranske prehrane u studentica s obzirom na udio masnog tkiva u tijelu", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:621815