Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Peternel, L. (2021). Parametri kvalitete i rok trajanja narezanog Dalmatinskog pršuta pakiranog u vakuum (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:081214
Peternel, Lea. "Parametri kvalitete i rok trajanja narezanog Dalmatinskog pršuta pakiranog u vakuum." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:081214
Peternel, Lea. "Parametri kvalitete i rok trajanja narezanog Dalmatinskog pršuta pakiranog u vakuum." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:081214
Peternel, L. (2021). 'Parametri kvalitete i rok trajanja narezanog Dalmatinskog pršuta pakiranog u vakuum', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:081214
Peternel L. Parametri kvalitete i rok trajanja narezanog Dalmatinskog pršuta pakiranog u vakuum [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:081214
L. Peternel, "Parametri kvalitete i rok trajanja narezanog Dalmatinskog pršuta pakiranog u vakuum", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:081214