Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad
Agičić, V. (2021). Analiza materijalnih i konceptualnih modela u prehrani: karotenoidi (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:628946
Agičić, Valerija. "Analiza materijalnih i konceptualnih modela u prehrani: karotenoidi." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:628946
Agičić, Valerija. "Analiza materijalnih i konceptualnih modela u prehrani: karotenoidi." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:628946
Agičić, V. (2021). 'Analiza materijalnih i konceptualnih modela u prehrani: karotenoidi', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:628946
Agičić V. Analiza materijalnih i konceptualnih modela u prehrani: karotenoidi [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:628946
V. Agičić, "Analiza materijalnih i konceptualnih modela u prehrani: karotenoidi", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:628946