završni rad
Analiza jelovnika koji aktiviraju sirtuine

Majić, Iva
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju

Citirajte ovaj rad

Majić, I. (2021). Analiza jelovnika koji aktiviraju sirtuine (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:557885

Majić, Iva. "Analiza jelovnika koji aktiviraju sirtuine." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:557885

Majić, Iva. "Analiza jelovnika koji aktiviraju sirtuine." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:557885

Majić, I. (2021). 'Analiza jelovnika koji aktiviraju sirtuine', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:557885

Majić I. Analiza jelovnika koji aktiviraju sirtuine [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 08.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:557885

I. Majić, "Analiza jelovnika koji aktiviraju sirtuine", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:557885

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.