Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad
Zajec, M. (2021). Konceptualni modeli u nutritivnom označavanju hrane: Nutri-score i NOVA (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:197558
Zajec, Marta. "Konceptualni modeli u nutritivnom označavanju hrane: Nutri-score i NOVA." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:197558
Zajec, Marta. "Konceptualni modeli u nutritivnom označavanju hrane: Nutri-score i NOVA." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:197558
Zajec, M. (2021). 'Konceptualni modeli u nutritivnom označavanju hrane: Nutri-score i NOVA', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:197558
Zajec M. Konceptualni modeli u nutritivnom označavanju hrane: Nutri-score i NOVA [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:197558
M. Zajec, "Konceptualni modeli u nutritivnom označavanju hrane: Nutri-score i NOVA", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:197558