Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese sušenja i praćenje stabilnosti biološki aktivnih spojeva
Citirajte ovaj rad
Marinčić, I. (2021). Ekstrakcija biološki aktivnih spojeva iz ploda kultiviranog komorača (Foeniculum vulgare) primjenom ultrazvuka (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:350616
Marinčić, Ivona. "Ekstrakcija biološki aktivnih spojeva iz ploda kultiviranog komorača (Foeniculum vulgare) primjenom ultrazvuka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:350616
Marinčić, Ivona. "Ekstrakcija biološki aktivnih spojeva iz ploda kultiviranog komorača (Foeniculum vulgare) primjenom ultrazvuka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:350616
Marinčić, I. (2021). 'Ekstrakcija biološki aktivnih spojeva iz ploda kultiviranog komorača (Foeniculum vulgare) primjenom ultrazvuka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:350616
Marinčić I. Ekstrakcija biološki aktivnih spojeva iz ploda kultiviranog komorača (Foeniculum vulgare) primjenom ultrazvuka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:350616
I. Marinčić, "Ekstrakcija biološki aktivnih spojeva iz ploda kultiviranog komorača (Foeniculum vulgare) primjenom ultrazvuka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:350616