Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad
Marčec, K. (2021). Pregled konceptualnih modela učinka vitamina D u COVID-19 pandemiji (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:047565
Marčec, Kristina. "Pregled konceptualnih modela učinka vitamina D u COVID-19 pandemiji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:047565
Marčec, Kristina. "Pregled konceptualnih modela učinka vitamina D u COVID-19 pandemiji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:047565
Marčec, K. (2021). 'Pregled konceptualnih modela učinka vitamina D u COVID-19 pandemiji', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:047565
Marčec K. Pregled konceptualnih modela učinka vitamina D u COVID-19 pandemiji [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:047565
K. Marčec, "Pregled konceptualnih modela učinka vitamina D u COVID-19 pandemiji", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:047565