Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Maraš, S. (2021). Utjecaj prehrane na status bolesti kod djece i adolescenata s poremećajem iz spektra autizma (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:449726
Maraš, Sara. "Utjecaj prehrane na status bolesti kod djece i adolescenata s poremećajem iz spektra autizma." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:449726
Maraš, Sara. "Utjecaj prehrane na status bolesti kod djece i adolescenata s poremećajem iz spektra autizma." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:449726
Maraš, S. (2021). 'Utjecaj prehrane na status bolesti kod djece i adolescenata s poremećajem iz spektra autizma', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:449726
Maraš S. Utjecaj prehrane na status bolesti kod djece i adolescenata s poremećajem iz spektra autizma [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:449726
S. Maraš, "Utjecaj prehrane na status bolesti kod djece i adolescenata s poremećajem iz spektra autizma", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:449726