Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za biološku obradu otpadnih voda
Citirajte ovaj rad
Smetiško, A. (2021). Potencijal različitih izvora ugljika u promociji biološke denitrifikacije (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:948448
Smetiško, Anamaria. "Potencijal različitih izvora ugljika u promociji biološke denitrifikacije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:948448
Smetiško, Anamaria. "Potencijal različitih izvora ugljika u promociji biološke denitrifikacije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:948448
Smetiško, A. (2021). 'Potencijal različitih izvora ugljika u promociji biološke denitrifikacije', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:948448
Smetiško A. Potencijal različitih izvora ugljika u promociji biološke denitrifikacije [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 12.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:948448
A. Smetiško, "Potencijal različitih izvora ugljika u promociji biološke denitrifikacije", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:948448