završni rad
Bakterije mliječne kiseline u siru iz mišine

Martina Kerovec (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad...

Kerovec, M. (2014). Bakterije mliječne kiseline u siru iz mišine (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:188253

Kerovec, Martina. "Bakterije mliječne kiseline u siru iz mišine." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:188253

Kerovec, Martina. "Bakterije mliječne kiseline u siru iz mišine." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:188253

Kerovec, M. (2014). 'Bakterije mliječne kiseline u siru iz mišine', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:188253

Kerovec M. Bakterije mliječne kiseline u siru iz mišine [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:188253

M. Kerovec, "Bakterije mliječne kiseline u siru iz mišine", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:188253