Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Novak, M. (2021). Razvoj recepture i karakterizacija običnog i fermentiranog zobenog napitka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054872
Novak, Marina. "Razvoj recepture i karakterizacija običnog i fermentiranog zobenog napitka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054872
Novak, Marina. "Razvoj recepture i karakterizacija običnog i fermentiranog zobenog napitka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054872
Novak, M. (2021). 'Razvoj recepture i karakterizacija običnog i fermentiranog zobenog napitka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054872
Novak M. Razvoj recepture i karakterizacija običnog i fermentiranog zobenog napitka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054872
M. Novak, "Razvoj recepture i karakterizacija običnog i fermentiranog zobenog napitka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054872