Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Vlahov, J. (2021). Kemijski sastav jarebike s različitih lokaliteta Gorskog kotara (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:894419
Vlahov, Josipa. "Kemijski sastav jarebike s različitih lokaliteta Gorskog kotara." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:894419
Vlahov, Josipa. "Kemijski sastav jarebike s različitih lokaliteta Gorskog kotara." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:894419
Vlahov, J. (2021). 'Kemijski sastav jarebike s različitih lokaliteta Gorskog kotara', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:894419
Vlahov J. Kemijski sastav jarebike s različitih lokaliteta Gorskog kotara [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:894419
J. Vlahov, "Kemijski sastav jarebike s različitih lokaliteta Gorskog kotara", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:894419