Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Rajković, A. (2021). Biotehnološka proizvodnja 2,3-butandiola s pomoću bakterije Paenibacillus polymyxa DSM 742 (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:240442
Rajković, Ana. "Biotehnološka proizvodnja 2,3-butandiola s pomoću bakterije Paenibacillus polymyxa DSM 742." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:240442
Rajković, Ana. "Biotehnološka proizvodnja 2,3-butandiola s pomoću bakterije Paenibacillus polymyxa DSM 742." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:240442
Rajković, A. (2021). 'Biotehnološka proizvodnja 2,3-butandiola s pomoću bakterije Paenibacillus polymyxa DSM 742', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:240442
Rajković A. Biotehnološka proizvodnja 2,3-butandiola s pomoću bakterije Paenibacillus polymyxa DSM 742 [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:240442
A. Rajković, "Biotehnološka proizvodnja 2,3-butandiola s pomoću bakterije Paenibacillus polymyxa DSM 742", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:240442