Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za opće programe Laboratorij za održivi razvoj
Citirajte ovaj rad
Kucljak, D. (2021). Inkapsulacija ekstrakata ružmarina dobivenih visokonaponskim električnim pražnjenjem (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:184543
Kucljak, Damir. "Inkapsulacija ekstrakata ružmarina dobivenih visokonaponskim električnim pražnjenjem." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:184543
Kucljak, Damir. "Inkapsulacija ekstrakata ružmarina dobivenih visokonaponskim električnim pražnjenjem." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:184543
Kucljak, D. (2021). 'Inkapsulacija ekstrakata ružmarina dobivenih visokonaponskim električnim pražnjenjem', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:184543
Kucljak D. Inkapsulacija ekstrakata ružmarina dobivenih visokonaponskim električnim pražnjenjem [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:184543
D. Kucljak, "Inkapsulacija ekstrakata ružmarina dobivenih visokonaponskim električnim pražnjenjem", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:184543