diplomski rad
Učinak polifenola iz ekstrakta dobričice (Glechoma hederacea) na humanu mikrobiotu i stanice epitela gastrointestinalnog trakta

Kosanović, Jelena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biologiju i genetiku mikroorganizama

Citirajte ovaj rad

Kosanović, J. (2021). Učinak polifenola iz ekstrakta dobričice (Glechoma hederacea) na humanu mikrobiotu i stanice epitela gastrointestinalnog trakta (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:280725

Kosanović, Jelena. "Učinak polifenola iz ekstrakta dobričice (Glechoma hederacea) na humanu mikrobiotu i stanice epitela gastrointestinalnog trakta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:280725

Kosanović, Jelena. "Učinak polifenola iz ekstrakta dobričice (Glechoma hederacea) na humanu mikrobiotu i stanice epitela gastrointestinalnog trakta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:280725

Kosanović, J. (2021). 'Učinak polifenola iz ekstrakta dobričice (Glechoma hederacea) na humanu mikrobiotu i stanice epitela gastrointestinalnog trakta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:280725

Kosanović J. Učinak polifenola iz ekstrakta dobričice (Glechoma hederacea) na humanu mikrobiotu i stanice epitela gastrointestinalnog trakta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 16.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:280725

J. Kosanović, "Učinak polifenola iz ekstrakta dobričice (Glechoma hederacea) na humanu mikrobiotu i stanice epitela gastrointestinalnog trakta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:280725

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.