prikaz prve stranice dokumenta Procjena nutritivnog statusa djece primjenom različitih percentilnih krivulja i Bland-Altman metode
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Procjena nutritivnog statusa djece primjenom različitih percentilnih krivulja i Bland-Altman metode

Teskera, Martina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju

Citirajte ovaj rad

Teskera, M. (2016). Procjena nutritivnog statusa djece primjenom različitih percentilnih krivulja i Bland-Altman metode (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:321519

Teskera, Martina. "Procjena nutritivnog statusa djece primjenom različitih percentilnih krivulja i Bland-Altman metode." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:321519

Teskera, Martina. "Procjena nutritivnog statusa djece primjenom različitih percentilnih krivulja i Bland-Altman metode." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:321519

Teskera, M. (2016). 'Procjena nutritivnog statusa djece primjenom različitih percentilnih krivulja i Bland-Altman metode', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:321519

Teskera M. Procjena nutritivnog statusa djece primjenom različitih percentilnih krivulja i Bland-Altman metode [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:321519

M. Teskera, "Procjena nutritivnog statusa djece primjenom različitih percentilnih krivulja i Bland-Altman metode", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:321519

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.