Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad
Teskera, M. (2016). Procjena nutritivnog statusa djece primjenom različitih percentilnih krivulja i Bland-Altman metode (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:321519
Teskera, Martina. "Procjena nutritivnog statusa djece primjenom različitih percentilnih krivulja i Bland-Altman metode." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:321519
Teskera, Martina. "Procjena nutritivnog statusa djece primjenom različitih percentilnih krivulja i Bland-Altman metode." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:321519
Teskera, M. (2016). 'Procjena nutritivnog statusa djece primjenom različitih percentilnih krivulja i Bland-Altman metode', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:321519
Teskera M. Procjena nutritivnog statusa djece primjenom različitih percentilnih krivulja i Bland-Altman metode [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:321519
M. Teskera, "Procjena nutritivnog statusa djece primjenom različitih percentilnih krivulja i Bland-Altman metode", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:321519