Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Prežigalo, M. (2022). Razlike u kemijskom sastavu obične borovice (Juniperus communis L.) između promatranih lokaliteta (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:758460
Prežigalo, Martina. "Razlike u kemijskom sastavu obične borovice (Juniperus communis L.) između promatranih lokaliteta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:758460
Prežigalo, Martina. "Razlike u kemijskom sastavu obične borovice (Juniperus communis L.) između promatranih lokaliteta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:758460
Prežigalo, M. (2022). 'Razlike u kemijskom sastavu obične borovice (Juniperus communis L.) između promatranih lokaliteta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 11.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:758460
Prežigalo M. Razlike u kemijskom sastavu obične borovice (Juniperus communis L.) između promatranih lokaliteta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 11.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:758460
M. Prežigalo, "Razlike u kemijskom sastavu obične borovice (Juniperus communis L.) između promatranih lokaliteta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:758460