Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Vukadin, R. (2022). Utjecaj različitih prehrambenih obrazaca na nealkoholnu bolest masne jetre (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:660455
Vukadin, Ružica. "Utjecaj različitih prehrambenih obrazaca na nealkoholnu bolest masne jetre." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:660455
Vukadin, Ružica. "Utjecaj različitih prehrambenih obrazaca na nealkoholnu bolest masne jetre." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:660455
Vukadin, R. (2022). 'Utjecaj različitih prehrambenih obrazaca na nealkoholnu bolest masne jetre', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:660455
Vukadin R. Utjecaj različitih prehrambenih obrazaca na nealkoholnu bolest masne jetre [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:660455
R. Vukadin, "Utjecaj različitih prehrambenih obrazaca na nealkoholnu bolest masne jetre", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:660455