prikaz prve stranice dokumenta Određivanje fermentacijske arome u vinu Pošip
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Određivanje fermentacijske arome u vinu Pošip

Žilić, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina

Citirajte ovaj rad

Žilić, I. (2014). Određivanje fermentacijske arome u vinu Pošip (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:190221

Žilić, Ivana. "Određivanje fermentacijske arome u vinu Pošip." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:190221

Žilić, Ivana. "Određivanje fermentacijske arome u vinu Pošip." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:190221

Žilić, I. (2014). 'Određivanje fermentacijske arome u vinu Pošip', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:190221

Žilić I. Određivanje fermentacijske arome u vinu Pošip [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:190221

I. Žilić, "Određivanje fermentacijske arome u vinu Pošip", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:190221

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.