Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Marić, M. (2022). Salicilna kiselina-primjena u medicini, kozmetici i utjecaj na zdravlje (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:808913
Marić, Mateja. "Salicilna kiselina-primjena u medicini, kozmetici i utjecaj na zdravlje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:808913
Marić, Mateja. "Salicilna kiselina-primjena u medicini, kozmetici i utjecaj na zdravlje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:808913
Marić, M. (2022). 'Salicilna kiselina-primjena u medicini, kozmetici i utjecaj na zdravlje', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:808913
Marić M. Salicilna kiselina-primjena u medicini, kozmetici i utjecaj na zdravlje [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 08.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:808913
M. Marić, "Salicilna kiselina-primjena u medicini, kozmetici i utjecaj na zdravlje", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:808913