Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Balun, M. (2022). Utjecaj sušenja raspršivanjem na svojstva praha eteričnog ulja komorača (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:481693
Balun, Marta. "Utjecaj sušenja raspršivanjem na svojstva praha eteričnog ulja komorača." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:481693
Balun, Marta. "Utjecaj sušenja raspršivanjem na svojstva praha eteričnog ulja komorača." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:481693
Balun, M. (2022). 'Utjecaj sušenja raspršivanjem na svojstva praha eteričnog ulja komorača', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:481693
Balun M. Utjecaj sušenja raspršivanjem na svojstva praha eteričnog ulja komorača [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:481693
M. Balun, "Utjecaj sušenja raspršivanjem na svojstva praha eteričnog ulja komorača", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:481693