završni rad
Razvoj recepture u proizvodnji zanatskog sladoleda

Madunic, Nicole
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Madunic, N. (2022). Razvoj recepture u proizvodnji zanatskog sladoleda (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:152822

Madunic, Nicole. "Razvoj recepture u proizvodnji zanatskog sladoleda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:152822

Madunic, Nicole. "Razvoj recepture u proizvodnji zanatskog sladoleda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:152822

Madunic, N. (2022). 'Razvoj recepture u proizvodnji zanatskog sladoleda', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:152822

Madunic N. Razvoj recepture u proizvodnji zanatskog sladoleda [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:152822

N. Madunic, "Razvoj recepture u proizvodnji zanatskog sladoleda", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:152822

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.