Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Anđelini, M. (2022). Utjecaj litičkih polisaharidnih monooksigenaza na nanocelulozu (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:194006
Anđelini, Magdalena. "Utjecaj litičkih polisaharidnih monooksigenaza na nanocelulozu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:194006
Anđelini, Magdalena. "Utjecaj litičkih polisaharidnih monooksigenaza na nanocelulozu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:194006
Anđelini, M. (2022). 'Utjecaj litičkih polisaharidnih monooksigenaza na nanocelulozu', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:194006
Anđelini M. Utjecaj litičkih polisaharidnih monooksigenaza na nanocelulozu [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:194006
M. Anđelini, "Utjecaj litičkih polisaharidnih monooksigenaza na nanocelulozu", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:194006