Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije
Citirajte ovaj rad
Režek, L. (2022). Učinak proteinskih hidrolizata uljne pogače lana na rast HEK 293 stanične linije (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:207994
Režek, Laura. "Učinak proteinskih hidrolizata uljne pogače lana na rast HEK 293 stanične linije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:207994
Režek, Laura. "Učinak proteinskih hidrolizata uljne pogače lana na rast HEK 293 stanične linije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:207994
Režek, L. (2022). 'Učinak proteinskih hidrolizata uljne pogače lana na rast HEK 293 stanične linije', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:207994
Režek L. Učinak proteinskih hidrolizata uljne pogače lana na rast HEK 293 stanične linije [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:207994
L. Režek, "Učinak proteinskih hidrolizata uljne pogače lana na rast HEK 293 stanične linije", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:207994