Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Jakopić, A. (2022). Specifična svojstva Enterococcus faecium sojeva iz mikrobioma fermentirane hrane (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:922268
Jakopić, Ana. "Specifična svojstva Enterococcus faecium sojeva iz mikrobioma fermentirane hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:922268
Jakopić, Ana. "Specifična svojstva Enterococcus faecium sojeva iz mikrobioma fermentirane hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:922268
Jakopić, A. (2022). 'Specifična svojstva Enterococcus faecium sojeva iz mikrobioma fermentirane hrane', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:922268
Jakopić A. Specifična svojstva Enterococcus faecium sojeva iz mikrobioma fermentirane hrane [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:922268
A. Jakopić, "Specifična svojstva Enterococcus faecium sojeva iz mikrobioma fermentirane hrane", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:922268