Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina
Citirajte ovaj rad
Đebro, M. (2022). Utjecaj različitih tehnoloških postupaka maceracije na aromatski sastav crnog vina (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:735228
Đebro, Matea. "Utjecaj različitih tehnoloških postupaka maceracije na aromatski sastav crnog vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:735228
Đebro, Matea. "Utjecaj različitih tehnoloških postupaka maceracije na aromatski sastav crnog vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:735228
Đebro, M. (2022). 'Utjecaj različitih tehnoloških postupaka maceracije na aromatski sastav crnog vina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:735228
Đebro M. Utjecaj različitih tehnoloških postupaka maceracije na aromatski sastav crnog vina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:735228
M. Đebro, "Utjecaj različitih tehnoloških postupaka maceracije na aromatski sastav crnog vina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:735228