Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Vujić, M. (2022). Kvaliteta i sigurnost dodataka prehrani na bazi pčelinjih proizvoda (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:990846
Vujić, Mario. "Kvaliteta i sigurnost dodataka prehrani na bazi pčelinjih proizvoda." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:990846
Vujić, Mario. "Kvaliteta i sigurnost dodataka prehrani na bazi pčelinjih proizvoda." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:990846
Vujić, M. (2022). 'Kvaliteta i sigurnost dodataka prehrani na bazi pčelinjih proizvoda', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:990846
Vujić M. Kvaliteta i sigurnost dodataka prehrani na bazi pčelinjih proizvoda [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:990846
M. Vujić, "Kvaliteta i sigurnost dodataka prehrani na bazi pčelinjih proizvoda", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:990846