Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Čupić, A. (2022). Određivanje parametara kvalitete odabranih vrsta meda iz sezone 2021. (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:146971
Čupić, Anita. "Određivanje parametara kvalitete odabranih vrsta meda iz sezone 2021.." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:146971
Čupić, Anita. "Određivanje parametara kvalitete odabranih vrsta meda iz sezone 2021.." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:146971
Čupić, A. (2022). 'Određivanje parametara kvalitete odabranih vrsta meda iz sezone 2021.', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:146971
Čupić A. Određivanje parametara kvalitete odabranih vrsta meda iz sezone 2021. [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:146971
A. Čupić, "Određivanje parametara kvalitete odabranih vrsta meda iz sezone 2021.", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:146971