Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Šimić, E. (2022). Kemijski sastav nekih uniflornih medova - sezona 2021 (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664833
Šimić, Ena. "Kemijski sastav nekih uniflornih medova - sezona 2021." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664833
Šimić, Ena. "Kemijski sastav nekih uniflornih medova - sezona 2021." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664833
Šimić, E. (2022). 'Kemijski sastav nekih uniflornih medova - sezona 2021', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664833
Šimić E. Kemijski sastav nekih uniflornih medova - sezona 2021 [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664833
E. Šimić, "Kemijski sastav nekih uniflornih medova - sezona 2021", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664833