diplomski rad
Enterococcus sojevi iz mikrobioma sira

Blagajac, Amalija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Blagajac, A. (2022). Enterococcus sojevi iz mikrobioma sira (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:070163

Blagajac, Amalija. "Enterococcus sojevi iz mikrobioma sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:070163

Blagajac, Amalija. "Enterococcus sojevi iz mikrobioma sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:070163

Blagajac, A. (2022). 'Enterococcus sojevi iz mikrobioma sira', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 11.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:070163

Blagajac A. Enterococcus sojevi iz mikrobioma sira [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 11.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:070163

A. Blagajac, "Enterococcus sojevi iz mikrobioma sira", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:070163

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.