prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj termina berbe i područja uzgoja na aromatski profil višnje
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj termina berbe i područja uzgoja na aromatski profil višnje

Zovko, Mirela
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Zovko, M. (2015). Utjecaj termina berbe i područja uzgoja na aromatski profil višnje (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155298

Zovko, Mirela. "Utjecaj termina berbe i područja uzgoja na aromatski profil višnje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155298

Zovko, Mirela. "Utjecaj termina berbe i područja uzgoja na aromatski profil višnje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155298

Zovko, M. (2015). 'Utjecaj termina berbe i područja uzgoja na aromatski profil višnje', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155298

Zovko M. Utjecaj termina berbe i područja uzgoja na aromatski profil višnje [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155298

M. Zovko, "Utjecaj termina berbe i područja uzgoja na aromatski profil višnje", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155298

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.