prikaz prve stranice dokumenta Asimilacijakolesterola i dekonjugacija žučnih soli s probiotičkimsojem Bifidobacteriumanimalis BB-12
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Asimilacijakolesterola i dekonjugacija žučnih soli s probiotičkimsojem Bifidobacteriumanimalis BB-12

Vrdoljak, Matea
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Vrdoljak, M. (2014). Asimilacijakolesterola i dekonjugacija žučnih soli s probiotičkimsojem Bifidobacteriumanimalis BB-12 (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:256625

Vrdoljak, Matea. "Asimilacijakolesterola i dekonjugacija žučnih soli s probiotičkimsojem Bifidobacteriumanimalis BB-12." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:256625

Vrdoljak, Matea. "Asimilacijakolesterola i dekonjugacija žučnih soli s probiotičkimsojem Bifidobacteriumanimalis BB-12." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:256625

Vrdoljak, M. (2014). 'Asimilacijakolesterola i dekonjugacija žučnih soli s probiotičkimsojem Bifidobacteriumanimalis BB-12', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:256625

Vrdoljak M. Asimilacijakolesterola i dekonjugacija žučnih soli s probiotičkimsojem Bifidobacteriumanimalis BB-12 [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:256625

M. Vrdoljak, "Asimilacijakolesterola i dekonjugacija žučnih soli s probiotičkimsojem Bifidobacteriumanimalis BB-12", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:256625

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.