Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za znanost o prehrani
Citirajte ovaj rad
Gaši, A. (2022). Utjecaj konzumacije obroka van kuće te prisutnosti društva za vrijeme obroka na kvalitetu prehrane adolescenata (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:636667
Gaši, Amanda. "Utjecaj konzumacije obroka van kuće te prisutnosti društva za vrijeme obroka na kvalitetu prehrane adolescenata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:636667
Gaši, Amanda. "Utjecaj konzumacije obroka van kuće te prisutnosti društva za vrijeme obroka na kvalitetu prehrane adolescenata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:636667
Gaši, A. (2022). 'Utjecaj konzumacije obroka van kuće te prisutnosti društva za vrijeme obroka na kvalitetu prehrane adolescenata', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:636667
Gaši A. Utjecaj konzumacije obroka van kuće te prisutnosti društva za vrijeme obroka na kvalitetu prehrane adolescenata [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:636667
A. Gaši, "Utjecaj konzumacije obroka van kuće te prisutnosti društva za vrijeme obroka na kvalitetu prehrane adolescenata", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:636667