Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Pelaić, Z. (2023). Effect of UV-C irradiation and high hydrostatic pressure on shelf-life and quality of minimally processed potatoes (Solanum tuberosum L.) (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:279889
Pelaić, Zdenka. "Effect of UV-C irradiation and high hydrostatic pressure on shelf-life and quality of minimally processed potatoes (Solanum tuberosum L.)." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:279889
Pelaić, Zdenka. "Effect of UV-C irradiation and high hydrostatic pressure on shelf-life and quality of minimally processed potatoes (Solanum tuberosum L.)." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:279889
Pelaić, Z. (2023). 'Effect of UV-C irradiation and high hydrostatic pressure on shelf-life and quality of minimally processed potatoes (Solanum tuberosum L.)', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:279889
Pelaić Z. Effect of UV-C irradiation and high hydrostatic pressure on shelf-life and quality of minimally processed potatoes (Solanum tuberosum L.) [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:279889
Z. Pelaić, "Effect of UV-C irradiation and high hydrostatic pressure on shelf-life and quality of minimally processed potatoes (Solanum tuberosum L.)", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:279889